2 – 3.12.2010

Perinteeksi muodostuneet bioenergianeuvojille ja lämpöyrittäjille suunnatut Motivan bionenergiapäivät  järjestettiin tänä vuonna Varkaudessa. Energiatuote Utriainen Oy oli hyvin esillä päivien ohjelmatarjonnassa yritysesittelyn ja vierailukohteiden muodossa.

Vierailimme mm. energiapuukorjuukohteellamme Särkimäessä, Pekka ja Tuula Räisäsen tilalla. Kohteella tutustuttiin metsurihakkuuseen sekä energiapuun korjuuseen ja oikeaoppiseen varastointiin. Makkarat ja kahvit tekivät kauppansa leppoisassa talvikelissä. Lounaan jälkeen matka jatkui lämmityskohteeseemme Jormet Oy:lle Joroisiin, jossa vieraat tutustuivat 700 kW:n lämpökeskuksen toimintaan.
Kiitokset runsaasta mielenkiinnosta kaikille osallistujille, sekä Motiva Oy:lle!

Vieraita

Katso seminaaripäivien koko ohjelma Motivan sivuilta

Makkaratulet

Haketusta

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.