Lämpöyrittäjä

LÄMPÖYRITYSTOIMINTA

Tuotamme asiakkaille lämpöenergiaa omistamillamme tai lämmön ostajien omistamilla KPA- laitteilla ( KPA= kiinteä polttoaine). Kaukolämmön tuotantoon käytetään kotimaisia biopolttoaineita.

Tällä hetkellä yrityksellämme on kokonaishoitovastuu kuudessa lämpökeskuskohteessa.
Omistajilla on pitkäaikainen kokemus erikokoisten lämpölaitosten käytönvalvonnasta, huollosta ja korjaamisesta. Pääosin kaikki kaukolämpölaitosten huoltoon, korjaukseen sekä komponenttien vaihtoon liittyvät työt tehdään itse. Yrityksen henkilöstöltä löytyy osaaminen vaativiinkin hitsaus- ja lvi- töihin. Erityisosaamista vaativiin töihin, kuten sähkö- ja elektroniikkatöihin, yrityksellä on hyvät ja päivystysluontoisesti toimivat aliurakointisuhteet paikallisten yrittäjien kanssa (mm. Sähköpilot Oy, Jäppilä). Yrityksellä on myös toimivat suhteet alan laite- ja komponenttivalmistajiin.

Koulutamme jatkuvasti myös kone- ja puunkorjuupuolen henkilöstöä laitostekniikan osaajiksi. Vastuuhenkilöistä Iiris Utriainen, on suorittanut lisäksi voimalaitoksen käyttäjän ammattitutkinnon.
Yrityksen bioenergiaosaamista arvostetaan myös valtakunnallisesti. Vuosittain olemme mukana kymmenissä lämmitysjärjestelmien uusintaan, asennukseen ja/tai säätöön liittyvissä hankkeissa. Kaukolämpölaitosten valvontaa varten yrityksellä on käytössään 24 h /vrk toimiva päivystysorganisaatio. Päivystysorganisaatiomme tuottaa luotettavaa käytönvalvontaa myös muutamalle ulkopuoliselle lämmöntuotantoon erikoistuneelle asiakkaalle.


Lisäksi valmistamme erikokoisia hakelämpökeskuksia, joko suoraan asiakkaan tarjoamiin tiloihin, uudisrakentamisena tai siirrettävänä lämpökeskuskonttirakenteina.

Asiakkaat, joilla laskutusperusteena tuotettu lämpö

Pieksämäen kaupunki, Jäppilän kaukolämpölaitos 1000 kW. ( Vuodesta 2002). Virtasalmen aluelämpölaitos 1000 kW (vuodesta 2013).
Vaalijalan kuntayhtymä, Pieksämäki 2000 kW. ( Vuodesta 2006).
Savon Voima Lämpö Oy, Pieksämäki, Nenonpellon kaukolämpöverkosto ~ 900 MWh / vuosi. (Vuodesta 2006).
Faba Palvelu, Pieksämäki 500 kW. (Vuodesta 2007).
Rummukan hoitokoti, Aki Reinikainen ja Tmi. Saul Nykänen, Pieksämäki 150 kw. ( 2007-2015). Toiminta päättynyt.
Jormet Oy, Joroinen 700 kW. (Vuodesta 2009).
Matti ja Liisa Koti Oy, Nikkarilan lämpökeskus (2014)

Hakkeen toimitusasiakkaat ja määrät / vuosi

Famifarm Oy, Järvikylän puutarha, Joroinen. n. 6000 i-m³/ vuosi.
Bovallius Palvelut, Pieksämäki.
Kolehmaisen puutarha, Pieksämäki. n. 500 i-m³/ vuosi.
Maatilakohteet ja yksityiset asiakkaat, n. 2000 i-m³ /vuosi.
Nikkarilan metsäkoulu (1997-2014)

Comments are closed.