Uncategorized

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Energiatuote Utriainen Oy hakee palvelukseen henkilöitä METSÄTYÖ / METSURIN tehtäviin.

Metsätyöntekijän /Metsurin työtehtävät monipuolisia ja ympärivuotisia raivaus ja/tai moottorisahalla suoritettavia metsätöitä. Työt voi aloittaa heti tai sovitusti.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Mika Utriainen p. 0400 882204 tai Iiris Utriainen p. 040 828 0701

Esapekka Lappi toiseksi Monte Carlon- rallin WRC2- luokassa

Esapekka Lappi ja Janne Ferm kurvailivat mallikkaasti Monten haastavissa rallimaisemissa. Kilpailu sujui ennakkosuunnitelman mukaisesti ja kuljettajapari
sijoittuivat WRC2-luokassa toiseksi, ollen yleiskilpailun yhdeksänsiä. Energiatuote Utriainen Oy onnittelee!

¤ MYYDÄÄN käytöstä poistettua kalustoa! ¤

KUORMA-AUTO Iveco 260s vm. 2005

- 6 x 4
- Hakekori 50 m3 ketjupurulla
- VAIHTEISTOVIKAINEN!

Hp. 9900€ + alv.

HAKELAITTEISTO 60 kW vm. 2001

- Arimax 360 kattila
- Palopää
- ohjauskeskus

Hp. 1200€ + alv.

Uusia lämmityskohteita Energiatuote Utriainen Oy:lle

8.1.2011

Yrityksemme pitkäkestoisempi mainonta näkyy tänä vuonna moottoriurheilussa. Sponsorituen pääkohteena vuonna 2011 on pieksämäkeläinen ralliautoilija Esapekka Lappi. Esapekka Lappi Racing osallistuu tällä kaudella rallin SM- sarjaan uudella menopelillä, Citroen C2R2 Max- autolla.

Auton julkistaminen

Teippaus

Kaluston virallinen julkistaminen tapahtui lauantaina 8.1.2011 VM Motorsport Show-tapahtumassa Helsingissä, jossa myös Energiatuote Utriainen Oy:n “edustus” oli mukana.

http://www.esapekkalappi.fi/

16.12.2010

Sponsorointisopimus pieksämäkeläisen ralliautoilija  Esapekka Lappi Racingin kanssa jatkuu kaudella 2011. Aiheesta lisää tuonnempana…

2 – 3.12.2010

Perinteeksi muodostuneet bioenergianeuvojille ja lämpöyrittäjille suunnatut Motivan bionenergiapäivät  järjestettiin tänä vuonna Varkaudessa. Energiatuote Utriainen Oy oli hyvin esillä päivien ohjelmatarjonnassa yritysesittelyn ja vierailukohteiden muodossa.

Vierailimme mm. energiapuukorjuukohteellamme Särkimäessä, Pekka ja Tuula Räisäsen tilalla. Kohteella tutustuttiin metsurihakkuuseen sekä energiapuun korjuuseen ja oikeaoppiseen varastointiin. Makkarat ja kahvit tekivät kauppansa leppoisassa talvikelissä. Lounaan jälkeen matka jatkui lämmityskohteeseemme Jormet Oy:lle Joroisiin, jossa vieraat tutustuivat 700 kW:n lämpökeskuksen toimintaan.
Kiitokset runsaasta mielenkiinnosta kaikille osallistujille, sekä Motiva Oy:lle!

Vieraita

Katso seminaaripäivien koko ohjelma Motivan sivuilta

Makkaratulet

Haketusta